Kesäkuun eka viikonloppu vietettiin Jämsän suunnalla. Yövyimme mun kummien luona Kuoreveden Hallissa, josta Jämsään oli matkaan nelisenkymmentä kilometritä. Sää ei turkkikoiria suosinut kumpanakaan päivänä, vaikka ei kyllä satanut, toisin kuin edellisviikonloppuna Joensuussa, mutta tuulta kyllä piisasi.

Lauantaina tuomarina oli australialainen Gwen Fleming ja kaikki kolme PONia eivät tainneet häntä niin kummemmin miellyttää, sillä kaikilla oli kotiinviemisinä EH sekä luokkavoitot kullekin. Kertun arvioinnissa todettiin : " 18 month old bitch. nice headqualities. enough neck. ok topline. front angles ok. rearmovements very hocky, lacks muscletone and this shows thrue movements. nice type"

 

 Sunnuntaina tuomarina oli Saija Juutilainen ja Kertun päivä meni enemmän kuin loistavasti, sillä Kerttu NUO ERI1, SERT, ROP ! Oltiinpas Kertun kanssa ihmeissään kun piti ryhmäkehiin jäädä, kun päivä meni niin hienosti.

Tuomari totesi arvostelussaan Kertusta seuraavaa : " 16 kk . Hyvin laadukas, hyvärunkoinen, mittasuhteiltaan oikea, sopivasti runkoa + luustoa. Oikea päänmuoto, ilme, purenta, vahva kaula, ylälinja. Liikkuu hieman kapeasti kintereistä. Sivusta hyvä askelpit. On vielä hieman takakorkea. Hyvän laadukas kauttaaltaan. Oikea karvanlaatu."